Apotheek Arkel – Huisartsenpraktijk Arkel – ARKEL
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Arkel
Raadhuisplein 1 4241 AA
ARKEL

Apotheek Arkel

Huisartsenpraktijk Arkel is een apotheekhoudende huisartsenpraktijk.

Bereikbaarheid apotheek:
De balie van de apotheek is geopend van 8.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur.
Telefonisch is de apotheek bereikbaar tussen 8.00 – 11.00 uur.
Het emailadres van de apotheek is apotheek.arkel@ezorg.nl

Herhaalrecepten:
Telefonisch medicijnen bestellen is in principe niet mogelijk. Herhalingsaanvragen kunt u doen door de etiketten in de brievenbus aan de buitenzijde van het gebouw (links van de schuifdeuren) te deponeren. Gebruik daarvoor de etiketten van de laatst afgeleverde doosjes.
Het is ook mogelijk om via deze website uw medicatie te herhalen. Daarvoor moet u zich eerst aanmelden(een account aanmaken) via https://huisartsenarkel.uwzorgonline.nl/inloggen-en-registratie/app/

Binnen drie werkdagen ontvangt u bevestiging van uw aanmelding.

Voor medicatie die chronisch gebruikt worden gebruiken we de herhaalservice. Dit houdt in dat uw medicijnen automatisch besteld worden enkele weken voordat u ze nodig heeft.

Pharmaself:
U krijgt per mail of op mobiele nummer bericht wanneer de medicijnen gereed staan binnen in de apotheek. Als u een code krijgt staan de medicijnen voor u klaar in de Pharmaself aan de buitenzijde van het gebouw. Met de code kunt u gedurende drie dagen na ontvangst van het bericht uw medicijnen uit de Pharmaself halen. De Pharmaself is 24 uur per dag beschikbaar.
In de Pharmaself kunt u ook diverse zelfzorgmiddelen kopen zoals:
– ORS
– Paracetamol
– Condooms
– Morning after pil
– Zwangerschapstesten
– Baby flesjes
– Enz.

Recepten Hoogblokland:
Etiketten kunnen ook in Hoogblokland (Dorpsweg 72A) ingeleverd worden. Herhalingen die maandag voor 12.00 uur zijn ingeleverd kunnen op donderdag van 9.15 uur tot 9.30 uur in Hoogblokland opgehaald worden.

Let op: inleveren in Hoogblokland = ophalen in Hoogblokland.
Indien u duidelijk op het ingeleverde etiket vermeldt dat u het in Arkel wilt op halen is dat ook mogelijk.

Buiten openingstijden:
Buiten openingstijden van onze praktijk kunt u terecht bij de Dienstapotheek Gorinchem en omstreken. Deze dienstapotheek is gevestigd naast de Centrale Huisartsenpost aan de Banneweg 57 te Gorinchem. Het telefoonnummer is 0183-619998.